dijous, 12 de febrer del 2015

VALENCIANADA 2015

EL NOSTRE IES PARTICIPA EN UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA DE CONEIXEMENT DE VALÈNCIA GRÀCIES A LES NOVES (?) TECNOLOGIES

TOTA LA INFORMACIÓ ACÍ

  • Data: 4 de març del 2015. Eixirem del nostre institut cap al MuVIM on ens retrobarem amb els més de 500 estudiants de  diferents pobles valencians que hi participem.
  • Objectius: Millorar el coneixement de la ciutat de València, tot aprenent a desplaçar-nos per la ciutat, mitjançant el transport públic, amb l’ajuda dels dispositius mòbils. Utilitzarem els dispositius mòbils amb finalitats d’interés social i educatiu.
  • Característiques: Els alumnes, en grups de 4, cercarem 5 punts concrets de la ciutat. L’activitat ens ha de permetre saber localitzar qualsevol punt de la ciutat tot combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (Internet Mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada…). El professorat coneixerà en tot moment on ens trobem els alumnes mitjançant les eines de geolocalització. Els llocs que visitarem els alumnes es faran públics mitjançant la xarxa social Instagram ja que utilitzarem els hastags #vlcda15  # wmcp15 #iesisabeldevillena cada vegada que ens trobem amb la resta d’alumnes i davant dels elements patrimonials adjudicats a cada equip on ens farem un selfie.
  • Organització: Es tracta d’una experiència interdisciplinar a la qual participem diversos instituts del País Valencià, organitzada amb la col·laboració de la Xarxa Cooperativa d’Ensenyament en Valencià 1entretants (http://1entretants.ning.com), basada en la Barcelonada 2.0 (http://barcelonada.cat/) desenvolupada per la xarxa LaceNet (http://www.lacenet.org/joomla/) del Bages (Catalunya).
APPS:

Apps

Les aplicacions imprescindibles que cal descarregar i instal·lar són les que s’indiquen tot seguit. Val a dir que les podem trobar tant per a Android com per a iOS o Blackberry.
lector de codis QRGeolocalitzadorlogo Life360
Qüestionaris on-lineFotografia i vídeo
Aplicacions de transport
Realitat augmentadaAplicació per veure els elements de realitat augmentada als targetons que duen el codi AR+. Només funciona a uns 200 metres del punt mostrat al targetó. (Versió provisional de l’aplicació)
RA+

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PREMI SAMBORI 2018. JUAN VELA ( 2n BATXILLERAT )

-->                                                                                  Josep Es va despertar un tres de des...